Casa si gradina Info UTIL

De ce sa alegi ferestre Veka?

Daca esti căutarea unor produse premium, concepute după un concept german meticulos studiat și îmbunătățit de-a lungul decadelor, ferestrele termopan fabricate cu tâmplăria VEKA se numără printre opțiunile care merită atenția deplină. VEKA se remarcă prin utilizarea materiilor prime de înaltă calitate, prin testarea riguroasă în multiple etape ale procesului de fabricație și prin realizarea de proiecte adaptate specificului și necesităților clienților. Rezultatul final constă în produse de înaltă calitate, care pot satisface cerințele celor mai pretențioși beneficiari.

Ce caracteristici esențiale au produsele realizate cu tâmplăria VEKA?

Profilele VEKA dispun de o serie de caracteristici testate și îmbunătățite, care permit montajul de calitate și conferă durabilitate. Iată câteva dintre cele mai importante:

Stabilitatea profilului

Materialul și instrucțiunile de construcție asigură stabilitate și rezistență, caracteristici absolut necesare în cazul acestor produse. Ferestrele vor avea un aspect impecabil și se vor comporta în mod exemplar în spațiul pentru care au fost concepute și fabricate.

Conformitate cu cele mai înalte standarde europene în vigoare

Stabilitatea și rezistența acestor profile se datorează, în primul rând, standardelor de calitate implementate. Grosimea peretelui exterior, specificul materialelor și tehnicile de producție utilizate le situează în clasa superioară de calitate, respectiv clasa A.

Ușurința de prelucrare în comparație cu alte profile

Profilele pentru geamuri și ferestre VEKA sunt mult mai stabile, rezistente în colțuri și nu necesită ajustări ulterioare care ar putea influența aspectul, rezistența și durabilitatea acestora.

Protecție îmbunătățită împotriva efracțiilor

Datorită modului de fabricație, gradul de protecție împotriva încercărilor de efracție este sporit. Tâmplăria VEKA este concepută pentru a furniza un nivel înalt de siguranță în spațiile rezidențiale și comerciale, reducând astfel riscurile existente.

Ușurința în întreținere

Curățarea și întreținerea acestor profile sunt foarte simple și pot fi realizate cu produsele folosite și pentru curățarea geamurilor. Datorită proprietăților lor, acestea nu se pătează sau decolorează ușor, chiar și în cazul expunerii la temperaturi ridicate sau radiații ultraviolete prelungite.

Izolare termică excelentă

Tâmplăria VEKA asigură un coeficientde transfer termic foarte bun, în conformitate cu standardele actuale, pentru a minimiza costurile de asigurare a confortului, atât în sezonul rece, cât și în cel cald. Prin urmare, reprezintă o alegere excelentă, care își va demonstra rapid beneficiile.

Durată de viață estimată de 50 de ani

Dacă doriți să faceți o investiție pe termen lung, ferestrele VEKA se remarcă prin durabilitatea lor, cu o estimare a duratei de viață de 50 de ani. Aceasta înseamnă că veți putea amortiza și profita de investiția făcută pe o perioadă semnificativă de timp.

Care sunt cele mai apreciate produse realizate cu tâmplăria VEKA?

Printre produsele cele mai populare, disponibile și prin intermediul Premium Fenster, menționăm următoarele:

Veka SOFTLINE 70AD

  1. Acest sistem prezintă o adâncime a profilului de 70 mm și 5 camere de izolare. Valoarea izolării termice (Uw) pe care o puteți obține depinde de tipul de geam utilizat și poate ajunge până la 1,0 W/m2K. Rigidizările din oțel zincat cu grosimea minimă de 1,5 mm asigură stabilitate și funcționare optimă pe termen lung. Designul cu contururi rotunjite conferă un aspect modern și elegant.

Veka SOFTLINE 76MD

  1. Acest sistem are o adâncime a profilului de 76 mm, 5 camere de izolare și o garnitură mediană, oferind un al treilea rând de garnituri de etanșare, pentru protecție suplimentară împotriva curenților de aer și a umidității. Coeficientul de izolare termică depinde de tipul de geam utilizat și poate ajunge până la 0,75 W/m2K. Muchiile ușor rotunjite contribuie la un design plăcut și rafinat. Rigidizările din oțel zincat cu grosimea minimă de 1,5 mm cresc durabilitatea și longevitatea acestui sistem.

Veka SOFTLINE 82

  1. Acest sistem se caracterizează printr-o adâncime a profilului de 82 mm, trei garnituri de etanșare, 7 camere de izolare în toc și 6 camere în cercevea. Coeficientul de izolare termică, în funcție de tipul de geam utilizat, este de 0,7 W/m2K. Rigidizările din oțel zincat cu grosimea minimă de 1,5 mm conferă stabilitate, rezistență și funcționare pe termen lung. Acest model permite utilizarea de geamuri cu grosimi cuprinse între 24 mm și 48 mm, menținând același design modern și elegant.

În concluzie, dacă doriți să achiziționați un sistem de ferestre care să ofere stabilitate, izolare termică excelentă, rezistență pe termen lung și un aspect estetic deosebit, alegerea ferestrelor termopan cu tâmplărie VEKA de la Premium Fenster este cea mai potrivită opțiune pentru dumneavoastră.